bet36体育在线_点击进入~

图片

Сигурност

Нови решения на SonicWall осигуряват работата с облачни ресурси

bet36体育在线 Media

Експертът в решенията за защита на компютърни мрежи SonicWall добави нови продукти към своите предложения, които включват допълнение към платформата "Capture Cloud" и нова високопроизводителна защитна стена NSa 2700, както и три ценово ориентирани защитни стени от фамилията TZ. Компанията пусна и Cloud Edge Secure Access - платформа, която осигурява лесна за внедряване и използване система за сигурност с нулево доверие ("zero trust") за организации, опериращи по съвременния модел "работа отвсякъде".

Новите предложения на SonicWall позволяват на компаниите по най-добрия начин да се подготвят за бъдещите изисквания на информационните системи и да осигурят безпроблемна и прозрачна за служителите работа с данните. Работещите дистанционно потребители използват все повече устройства и това налага по-високи изисквания към дистрибутираните мрежи по отношение на сигурността и възможностите за връзка.

Мулти-гигабитова защита от заплахи идва с линията NSa

Новата SonicWall NSa 2700 разширява защитата от заплахи на предприятията и големите организации, включително правителствени агенции, ритейл вериги и медицински заведения. Това е и първият продукт от среден клас, базиран на новата платформа SonicOS 7.0, предлагаща модерен интерфейс и потребителско преживяване, изгледи на устройствата, усъвършенстван контрол на сигурността и критични възможности за управление на мрежи.

SonicWall NSa 2700 e първият продукт от среден клас, базиран на новата платформа SonicOS 7.0

SonicWall NSa 2700 e първият продукт от среден клас, базиран на новата платформа SonicOS 7.0


Както и останалите продукти на SonicWall от новото поколение защитни стени, NSa 2700 може да бъде управлявана от органично поддържащия облачни услуги Network Security Manager (NSM). Той дава на организациите единен, лесен за използване интерфейс не само за управление, но и за анализ и отчетност.

Защитните стени от стартов клас TZ дават възможности за лесно развитие на мрежа от софтуерно дефинирани офиси (SD-WAN).

За да подпомогне процеса на развитие на мрежа от софтуерно дефинирани клонове (SD-Branch), SonicWall добавя още предложения за SMB клиенти в лицето на новите ценово ориентирани защитни стени серия TZ. Новите модели TZ270, TZ370 и TZ470 са специално проектирани за средни по размер организации с разпределена структура. Те са съвместими и с 5G, и с LTE, а освен това са снабдени с удобен USB 3.0 порт за бързо добавяне на надеждна 5G свързаност.

Защитните стени от стартов клас TZ на SonicWall

Защитните стени от стартов клас TZ на SonicWall


Инспекцията на входящия криптиран трафик (DPI-SSL inspection) е нараснала значително, което, от своя страна, увеличава производителността на новите TZ защитни стени. Те предлагат впечатляващи функции за сигурност като Capture ATP и унифицирана интеграция на крайните точки.

bet36体育在线 предложение за сигурен достъп до облачната периферия CESA (Cloud Edge Secure Access) е част от глобалната концепция за SASE - Secure Access Service Edge, осигуряваща защита за средите от типа "работа отвсякъде".

Ключов акцент в новото предложение на SonicWall е ZTNA - "zero-trust network access".

SonicWall Cloud Edge Secure Access позволява на организациите да контролират и защитават мрежовия достъп от управлявани и неуправлявани устройства в зависимост от идентичността, местоположението и параметрите на самите устройства. Решението органично поддържа облачни среди и осигурява бърза и безопасна автентифицирана връзка към всеки облак и локална мрежа чрез използване на модела с т.нар. нулево доверие - т.е. "първо се оторизирате, а след това получавате свързване".

Cloud Edge Secure Access е лесен за настройка и надграждане. IT администраторът може да конфигурира решението за 15 минути, а крайните потребители да инсталират сами приложенията само за 5 минути.

SonicWall Cloud Edge Secure Access допълва технологиите SonicWall Secure Mobile Access и SSL-VPN технологията, за да осигури отдалечена сигурност, която отговаря на новите стандарти, бързо станали актуални в условията на "новото нормално".

Повече информация за решенията на SonicWall можете да получите от ексклузивния партньор и дистрибутор на марката за страната - ASBIS България. ASBIS предоставя и експертна консултация, както и възможности за предварително тестване и "proof of concept" посредством своите партньори - системни интегратори.

X