bet36体育在线_点击进入~

图片

Спонсорирано Съдържание

Центърът за данни от ново поколение

bet36体育在线 Media

Центърът за данни се разширява навън, все по-близо до крайните точки за генериране и консумиране на данни. Технологиите непрекъснато променят нашия свят, променяйки живота както на индустриите, така и на хората. С развитието на новите технологии и услугите, управлявани от данни, устройствата, които консумират и генерират данни, нарастват експоненциално - от смартфони до индустриално оборудване с активиран IoT до автономни автомобили. Този бърз растеж на данните изисква напреднала интелигентност по-близо до крайните точки, които едновременно генерират и консумират данни. За да се улови и ускори тази възможност, мощните възможности за обработка и анализиране на данни, които традиционно живеят в сърцето на центъра за данни, трябва да бъдат стратегически разположени все по-близо до крайните точки, генериращи и консумиращи данни "на ръба". Чрез разширяване на мощните възможности на центъра за данни навън, доставчиците на услуги и мрежи предоставят по-мощни услуги и намаляват закъснението на приложението, като обработват повече данни "на ръба" и оптимизират TCO (Total cost of ownership).

Днес се нуждаем от изчислителни ресурси и следователно от сървъри почти навсякъде - не само в центъра за данни, но и отдалечено. С цел по-висока производителност, се стремим отдалечените ни устройства за генериране на данни да са в близост до ресурси за изчисляване и съхранение. Развитието на бизнеса ни е пряко свързано с избора на сървър, който съответства на нашите нужди. Търсим намаляване на разходите и сложността, като инвестираме в система, която се справя с днешното натоварване и се разширява, за да задоволи бъдещия растеж.
Постигането на конкурентно предимство чрез центъра за данни от ново поколение изисква още по-голяма оптимизация и ефективност. Използвайки дълбокото си наследство от иновации, Lenovo ни доставя нов клас Edge сървъри със следните характеристики:

? Надеждни, гъвкави и сигурни системи за данни.
? Отворени сървър платформи, съхранение, работа в мрежа и система за управление, които се интегрират безпроблемно с Вашата среда.
? Работоспособност на системите за запис.
? Целенасочена иновация, носеща най-голяма стойност за бизнеса.

Високоефективният сървър на Lenovo ThinkSystem SE350 Edge използва процесора Intel Xeon-D, разполага с до 16 ядра, 256 GB RAM и 16TB вътрешно твърдо съхранение. SE350 също поддържа NVIDIA Tesla T4 за натоварвания като Edge Inferencing, което го прави идеално решение за AI внедряване. Неговата ергономичност и енергийната ефективност позволяват надеждна производителност в много върхови области. Здравият SE350 може да се справи с температури от 0 ° до 55 ° C, както и да понася места с висока прах и вибрации - като ремаркета на строителни площадки и производствени подове. Той може да бъде разположен еднакво добре в традиционно офис или клон, благодарение на удобната за офиса акустика.

ThinkSystem SE350 е сървър, създаден по предназначение, който е на половината от ширината и значително по-къс от традиционния сървър, което го прави идеален за разполагане в тесни пространства. Може да се монтира на стена, да се подрежда на рафт или да се монтира в стелаж. Сигурен, свързан и надежден, този сървър също предлага основни възможности за киберсигурност, включително криптирани за ключ съхранение функции и функции за физическа защита, като заключваща рамка, както и механизми за откриване на проникване и подправяне. За целите на сигурността на данните SE350 се доставя в режим на заключване на системата. ThinkSystem SE350 изисква активиране преди работа:

? С помощта на мобилно устройство (iOS или Android) се свържете със сървъра към mini-USB порта отпред на сървъра и стартирайте приложението ThinkShield Edge Mobile Management.
? Свързване на SE350 с Интернет чрез порта за управление на XCC отпред на сървъра и достъп до портала ThinkShield Key Vault Portal от уеб браузър на друга система.
? В изключен режим, където нито мобилно устройство, нито интернет връзка към SE350 не са налични.


S&T България – партньор
на Lenovo България
Тел.: +359 884 28 50 03
snt@snt.bg, www.snt.bg

X