bet36体育在线_点击进入~

图片

Мениджмънт

Проектите за справяне с bet36体育在线 и за защита на данните доминират в надпреварата за "ИТ мениджър на годината"

Мария Динкова

Проектите за справяне с bet36体育在线 и за защита на корпоративната информация доминират в надпреварата за "ИТ мениджър на годината" за 2020. Конкурсът се провежда за 13-ти пореден път и се организира от "Клуба на ИТ мениджърите в България" с медийното партньорство на сп. bet36体育在线. Целта на инициативата е да отличи ИТ директорите, допринесли за развитието на бизнеса чрез ефективно използване на информационните технологии.

Освен проектите, свързани с преминаване към отдалечена работа, до финала достигат и такива за мащабни сливания на банкови системи и за осигуряване на непрекъсваемост на бизнес процесите. Традиционно също така присъстват и проекти за внедряване на иновативни система за планиране, на платформи за проследява на товарни превозни средства и на облачни решения.

Сред основните критерии, по които се оценяват кандидатите, са мащаб на проекта, реализирана възвръщаемост на инвестициите, постигнати бизнес цели и разширени бизнес възможности вследствие реализирането на решението. Победителите се избират чрез гласуване от членовете на "Клуба на ИТ мениджърите".

Наградите ще бъдат връчени в три категории: "Ефективност", "Иновации" и "Мениджмънт" на специална церемония, която ще се проведе на 16 юни.

Също така по време на събитието ще бъдат раздадени и шест стипендии bet36体育在线 CLUB на ученици с постижения в областта на точните науки и потенциал в сферата на информационните технологии. Идеята на предоставените средства е да се насърчат изявени млади хора към професионална ориентация в областта на приложението на ИТ за целите на бизнеса.

X